De lifestyle blog voor JOU!

Yes! De lifestyle blog voor de vrouw van nu!
De vrouw zoals JIJ!
Single, getrouwd, met en zonder kinderen, in de overgang of nog nèt niet, gelovig of niet gelovig, een werkende vrouw of een stay-home moeder en zo kan ik nog wel doorgaan! We zijn allemaal zo verschillend en UNIEK!

Wat kan je verwachten in deze blog?

Zoals je al begrijpt, lifestyle onderwerpen, leuke tips, maar ook onderwerpen met een christelijke visie.
En dit alles op het gebied van mind, wellness en soul.

Wat kan je niet verwachten in deze blog?

Dat zijn onderwerpen over kleine kinderen en zwangerschap.
De reden omdat ik zelf dat stadium al voorbij ben en ik mij richt op 35+ leeftijd. Maar je zal ook items vinden die jou wel zullen aanspreken als je jonger bent natuurlijk zoals bijvoorbeeld leuke seizoenen “to-do” tips voor je klein kinderen! 

@copyright info. Alles wat ik schrijf is copyright van mezelf en mag niet zonder toestemming gebruikt worden.
Daarnaast gebruik ik plaatjes die ik vind op Pinterest of online. Post ik een plaatje dat van jou is en waar copyright op zit, dan hoor ik het graag en zal ik deze natuurlijk verwijderen!

Disclaimer: Op mijn website maak ik gebruik van affiliate links. Hier ontvang ik een kleine commissie voor als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw, zelf ook gelezen hebt en/of waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Ik hoop jou met deze website te kunnen verrijken met informatie, leuke tips en verhalen en mocht je contact willen opnemen met mij kan dat door een mail te sturen naar: info@becomeyou.nl

Volg mij en like het!