Warning: Undefined array key "user_url" in /home/u25058p56790/domains/becomeyou.nl/public_html/wp-content/plugins/masterstudy-lms-learning-management-system/lms/classes/user_menu.php on line 235
Nieuw jaar & een nieuw woord - Become You

Nieuw jaar & een nieuw woord

Welkom 2021!

En laten 2020 achter ons. Een bewogen jaar, een jaar waar we in februari vorig jaar niet hadden verwacht dat het zo zou gaan lopen. Heel anders dan anders.
Maar we gaan door en hoeven niet te blijven hangen in de dingen die geweest zijn. Vooruit kijken!

Let go of what you can’t change.

Daarom heb ik voor elk nieuw jaar ook een nieuw woord. Voor 2021 heb ik zelfs 3 woorden!
Doe jij hier ook aan? Een nieuw woord voor het nieuwe jaar?
Mijn 3 woorden zijn: light, simplify en discipline.

Light: om Gods licht te laten zien door mij heen! Ik merk dat God dat echt op mijn hart legt om voor Hem dingen te gaan doen dit jaar, maar  in welke vorm dat zal zijn weet ik nog niet. Wel vind ik het fijn om zo via deze blog jou te kunnen bereiken!

Simplify: om mijn leven meer simpeler te maken. Dat houdt voor mij in dat ik dit jaar, in mijn eigen tuin, een moestuin wil gaan creeeren en daar mij dus in wil verdiepen. Daarnaast wil ik ook minder kopen wat niet nodig is, en wel alleen duurzame producten aanschaffen. Geen prulala.

Discipline: dat ik meer gedisciplineerd wil worden met voeding en sporten. Het schiet er soms wel bij in het sporten omdat ik nu weer niet kan zwemmen en er met mijn hernia weinig anders is wat ik kan doen. Ik sport weleens met een Youtube filmpje, maar daar ben ik ook vaak van, ja, vandaag niet, morgen maar weer. Al is het maar 10 minuten! Dat is natuurlijk helemaal niets!
En dat moet echt veranderen vind ik. Dus ik ga er helemaal voor!

Ik heb wel gelezen als je iets wilt veranderen in je leven, een ander eet patroon of sport patroon etc, je dat minimaal 30 dagen moet volhouden voordat je lichaam en geest de verandering hebben aangenomen. Dus het is altijd even doorzetten die eerste maand!
Maar houd vol!
En ik ben benieuwd of jij nog veranderingen wilt dit jaar of een woord hebt voor jezelf!

Only look back to see how far you have come.

 

 

 

 

Volg mij en like het!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.