Over mij

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Sylvia, 40+, christen, al 28 jaar getrouwd en moeder van 2 kids.
In mijn dagelijkse leven, naast het moederschap heb ik een baan als medisch secretaresse, uitvaartfotograaf en vrouwencoach/counselor.
Door mijn 25 jaar ervaring in de medische wereld, heb ik een veelzijdige mensenkennis opgebouwd en kan ik dit door middel van mijn coaching en counseling overbrengen aan jou.
Ook mocht ik bij mij (bij mijn christelijke kerk in Alkmaar), een aantal jaar de taak als leidster van onze vrouwengroep op mij nemen.

Wij organiseerden activiteiten voor alle vrouwen vanaf 18+. Van o.a. creatieve middagen, wandelingen, fijne Bijbelstudie avonden, sing-in avonden, tot picknicken en zo kan ik wel doorgaan! Het was opbouwend om te zien dat er door deze diverse activiteiten vrouwen elkaar ontmoetten en ook nieuwe vriendschappen ontstonden.
Door een aantal redenen waren we genoodzaakt om te stoppen met deze vrouwengroep, maar we bouwen elkaar nog steeds op en samen met God gaan we door elk seizoen van ons leven!

Naast mijn moederschap en mijn baan als medisch secretaresse merkte ik een jaren geleden dat ik iets anders erbij wilde doen.
Dit ook omdat in onze gemeente diverse vrouwen op ons pad kwamen met problemen en wilde ik mij hier toch mij verder in ontwikkelen. Daarom heb ik de opleiding Counseling en Coaching gedaan.
En als aandachtspunt een opleiding voor hoog sensitieve personen gevolgd. Dit jaar ben ik begonnen met cognitieve gedragstherapie. Ook weer een nieuwe kant van coaching. Blijven leren en ontwikkelen vind ik persoonlijk heel belangrijk.

Ik heb mezelf hiervoor al jarenlang in HSP verdiept en ingelezen omdat mijn dochter ook hoogsensitief is en ik vanuit een christelijk oogpunt hier geen gepaste hulp kon vinden. En nu wil ik graag andere vrouwen (misschien ben jij het wel) hierin ondersteunen en handvatten uitreiken, want het is in deze tijd niet makkelijk om een hoogsensitief persoon te zijn.

En het is zo’n mooie eigenschap als je een hoogsensitief persoon bent! Samen kunnen we er een weg in vinden!   

 

Maar natuurlijk ook vrouwen die niet HSP zijn wil ik graag helpen bij haar doelen in het leven! 
Daarvoor ben ik nu bezig om online cursussen op te zetten.
Dus daarover komt later meer informatie! 

sylvia hienkens