Al vooruitgang met je goals voor 2020?

Mijn lijstje & goals

Meestal in januari (ik dan wel) maak ik een lijstje met goals voor het nieuwe jaar.
Ik had dat dit jaar ook gedaan en daar stonden niet zoveel punten op maar wel hele belangrijke voor mezelf.
En daarvan zijn er wel een paar al van het “goal” lijstje afgestreept, dus kan ik wel zeggen dat ik daar blij mee ben!

Nu zo halverwege het jaar en nu ook door de corona deze afgelopen maanden (en het zal nog wel even duren), was ik niet zo bezig met goals. Ik was meer bezig met de corona toestanden, werken en het nieuws.
Alles was (en is er nog steeds) all about corona. Werd er best onrustig van. Je las over niets anders. Nu ook weer in deze vakantieperiode en de tweede golf van de ziekte is het een onderwerp waar je niet omheen kan. Wat ik moet weten hoor ik wel van mijn omgeving en ik lees mondjesmaat het nieuws nu.  Hoe ervaar jij dit nieuws en hoe ga jij er mee om?

Maar over de goals. Net als het nieuwe jaar heb ik ook na en tijdens de zomervakantie een gevoel dat ik weer opnieuw kan beginnen! Een fris gevoel geeft dat mij altijd! En daar horen ook weer goals bij.
Je goals hoeven niet groot te zijn, want vaak zijn dan de stappen te groot om ze te behalen. Je kan beter kleinere goals hebben of een opsomming van klein naar groot. Zo is vaak de teleurstelling van het niet behalen van je goal veel kleiner dan als je gelijk een grote goal wilt bereiken.
In plaats van je goal om een Indonesische rijsttafel te kunnen bereiden, kan je beginnen met een paar Indonesische gerechten te maken en goede rijst in een rijststomer! En vanuit daar werk je naar die rijsttafel!

Zelf ben ik net begonnen met een cursus gebarentaal. Ik vind het een toevoeging in deze samenleving. Dove mensen hebben het qua communicatie niet altijd makkelijk en nu met al die mondkapjes op is het nog moeilijker om mensen te begrijpen.
Mijn goal hiervoor is dat ik aan het eind van dit jaar klaar ben met de cursus en heb ik een rooster gemaakt per maand wat en hoeveel uur ik er in wil steken.

Ook een goal voor mezelf is dat ik meer vrouwen bereik met mijn blog en als coach. Een licht zijn in deze wereld! De vrouw zijn die God zo mooi gemaakt heeft!
Welke goals heb jij gemaakt voor dit jaar en hoeveel goals zijn er al behaald?

 

Volg mij en like het!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.