Ziel

Hier komt het stukje “geloof” bij kijken.
Je ziel staat niet los van de rest van je lichaam en hoe het met je ziel gaat, werkt door alles heen. Alles in combinatie met je mindset en je wellness.

Het geloof, de Bijbel, dat is voor mij persoonlijk de belangrijkste factor in mijn leven.
Mijn dag begin ik samen met God en persoonlijk heb ik ervaren in het voorjaar dat ik 1 leven heb en dat ik zeker moest veranderen ten opzichte van mijn houding over een aantal zaken.
Ik ken God al vanaf mijn 15de en is door de jaren heen iets minder op de voorgrond geweest en soms weer meer. Ik denk dat iedereen zich daar wel mee kan identificeren.

Het geloof, de Bijbel, dat is waar ik het met het onderwerp “soul” over wil hebben.
Ook al geloof je niet, dan is dit stukje interessant.
Je ziel, je geest en lichaam zijn één.
Voelt er één zich niet goed dan reageert het hele lichaam daarop. Iets wat niet onbekend is voor je denk ik.
Je kan je door omstandigheden je down, te neergeslagen, verdrietig, alleen, boos etc. voelen. Door je mindset te veranderen in die situatie, kan je jezelf sterker voelen en doordat je God hebt waar je naar toe kan gaan in gebed, weet je dat je niet alleen bent. Hij is er altijd voor jou, wat je ook gedaan hebt.

Hij geeft je innerlijke rust.

Rust die je nergens anders zal krijgen. Mensen stellen je teleur, ook al is het familie, vrienden, maar Hij zal dat nooit doen.

Het is niet dat Hij alles doet wat wij vragen, Hij antwoordt zoals Hij weet wat het beste is voor jou en mij. En dat kan zijn dat het een antwoord is die je liever niet had gezien, maar achteraf zal je merken dat God altijd het beste voor je heeft.
God is geen wondermiddel die alles doet wat jij wilt. Hij is geen geest uit een fles die je kan roepen als het even niet gaat en hij zal het gelijk oplossen voor je.
En dat is toch wat ik veel om mij heen hoor, waar is God als er iemand jong sterft? Waar is God in arme landen? En ik kan wel zo doorgaan.
De mens is zondig. Dat betekent dat wij met zonde worden geboren. Dat komt door Adam en Eva en die boom waar ze niet van mochten eten. Toen was alles veranderd en is het niet meer perfect. Want dat was het wel, vóór deze actie.

Als je al gelovig bent is deze informatie niet nieuw voor jou, maar deze website is ook voor niet gelovige vrouwen, vrouwen met vragen. Ben jij zo’n vrouw en heb je vragen, stel deze hier op de site, er is altijd iemand die je een antwoord kan geven. Of is het persoonlijk, stuur mij dan een mail: info@becomeyou.nl

God wilt dat je die vrouw wordt die Hij heeft gemaakt. Hij heeft een plan met jou. Hij heeft jouw gaven en talenten gegeven die je mag inzetten voor de mensen om je heen!
En daarom heet mijn website ook: Become YOU. Word JIJ.